Chef (Sana Restaurant – Jarry)
- Sana Restaurant – Posted by IIBC
- Montréal, Québec, Canada
- Job ID : 54620
- Category :
- Job Type : Contract
- Salary : $19.50 Hourly
- Anticipated Start Date : As soon as possible
- Posting Date : 13 May 2022
- Expiry Date : 13 May 2023
NOTE: This job listing has expired and may no longer be relevant!
Description
Description
The Company Operating Name: Sana Restaurant Title of Position: Chef Business Address: 655 Rue Jarry West Montreal QC, H3N1G3 No. of Positions: 3 Terms of Employment: Full-time permanent, year round Language Requirement(s): English Wage: 19.50 Benefits Package (if applicable): N/A Hours (each week): 32 Location of work: 655 Rue Jarry West Montreal Qc, H3N1G3 Education: Secondary Work Experience: 3-5 Experience Job Duties:
- Prepare and cook complete meals or specialty foods, such as curries, sauces, soups, vegetables and meat, poultry and fish dishes, and food for special events such as banquets and catering.
- Preparing sweets, deserts, baking, pastries, gulab jaman, burfi, and chum chum.
- Instruct cooks in preparation, cooking, garnishing and presentation of food
- Supervise other kitchen staff
- May requisition food and kitchen supplies.
- May prepare and cook meals or specialty foods.
Job Requirements:
- 3-5 years experience
- English preferred
- Urdu is an asset
- Past experience cooking Indian and Pakistani dishes
- Good attitude
- Attention to detail
- Work well under pressure
Contact Information: HR-SR-QC@outlook.ca
Nom commercial de la société : Restaurant Sana Titre du poste : Chef Adresse commerciale : 655 Rue Jarry West Montreal Qc, H3N1G3 Nombre de postes : 3 Conditions d'emploi : Permanent à temps plein, toute l'année Langue(s) requise(s) : anglais Salaire : 19,50 Ensemble d'avantages (le cas échéant) : N/A Heures (chaque semaine): 32 Lieu de travail : 655 Rue Jarry West Montreal Qc, H3N1G3 Éducation: Secondaire Expérience de travail : 3 à 5 expériences Tâches du poste :
- Préparez et cuisinez des repas complets ou des aliments de spécialité, tels que des currys, des sauces, des soupes, des légumes et des plats de viande, de volaille et de poisson, et des aliments pour des événements spéciaux tels que des banquets et des traiteurs.
- Préparation de bonbons, desserts, pâtisseries, pâtisseries, gulab jaman, burfi et chum chum.
- Instruire les cuisiniers dans la préparation, la cuisson, la garniture et la présentation des aliments
- Superviser les autres membres du personnel de cuisine
- Peut réquisitionner de la nourriture et des fournitures de cuisine.
- Peut préparer et cuisiner des repas ou des aliments de spécialité.
Exigences de l'emploi: • 3 à 5 ans d'expérience • Anglais de préférence • L'ourdou est un atout • Expérience antérieure de la cuisine indienne et pakistanaise • Bonne attitude • Attention au détail • Fonctionne bien sous pression • Esprit d'équipe • Organisé et fiable Coordonnées : HR-SR-QC@outlook.ca
No views yet